W dniu 13 sierpnia 2022 r. w związku z przejściem na emeryturę odbyło się pożegnanie naszego kolegi Antoniego Pięciaka w restauracji Bella Rosa w Strzyżowie.

Szanowny Antosiu,

w imieniu wszystkich pracowników ICN Polfa Rzeszów S.A. mamy zaszczyt podziękować Ci za 11 lat pracy w naszej firmie.

Pragniemy zaznaczyć, że pożegnanie tak dobrego i oddanego pracownika nie jest zadaniem łatwym. Przez te wszystkie lata wniosłeś bowiem do naszej firmy cenne umiejętności i doświadczenie. Jesteśmy przekonani, że sukcesy, które świętowaliśmy w ICN Polfa Rzeszów S.A. były również Twoją zasługą.

Dziękujemy za Twoją lojalność, poświęcenie, cenne wskazówki, optymizm i uśmiech, dzięki którym współpraca z Tobą była dla nas wszystkich przyjemnością. Z pewnością będzie nam tego brakować. Mamy jednak nadzieję, że na emeryturę odchodzisz spełniony zawodowo i dumny ze swoich osiągnięć. Równocześnie pragniemy zapewnić, że zawsze będziesz u nas mile widzianym gościem.

Składamy najserdeczniejsze życzenia zdrowia, pomyślności i szczęścia w życiu prywatnym.

Przed Tobą piękny czas — wierzymy, że dobrze go wykorzystasz.